Ό,τι φοράς είναι στο χέρι σου...

αλλά και στο δικό μας.

Μέσα από το ηλεκτρονικό μας κατάστημα σας δίνουμε τη δυνατότητα της απόλυτης επιλογής, σχεδίου, στιλ ρούχου και χρώματος ώστε να φορέσετε το ρούχο που σας εκφράζει. Επίσης μέσα από την εφαρμογή σχεδίασης μπορείτε να φτιάξετε το μοναδικό, δικό σας σχέδιο.
Αυτό που εμείς έχουμε επιλέξει για εσάς είναι τα ρούχα και η επιλογή δεν έχει γίνει τυχαία.

Στόχος μας να σας προσφέρουμε ρούχα ασυναγώνιστης ποιότητας που αναδεικνύουν το στυλ σας και προσφέρουν σε όλους και σε καθένα ξεχωριστά την ευκαιρεία να εκφράσει τη μοναδικότητά του.

Για το λόγο αυτό, σε συνεργασία με τον κορυφαίο κατασκευαστή στην Ευρώπη, τη Γαλλική εταιρεία Sol’s, επιλέξαμε την premium σειρά Sol’s Imperial η οποία ξεχωρίζει για την ποιότητα του υφάσματος, την κομψότητα και την αντοχή. Κατασκευασμένο από 100% βιολογικό βαμβάκι, το ύφασμα 190gr σου δίνει μία μοναδική αίσθηση, ενώ παραμένει σαν την πρώτη μέρα ακόμα και μετά από πολλά πλυσίματα. Η βαφή του υφάσματος καθώς και τα μελάνια εκτύπωσης που χρησιμοποιούμε φέρουν πιστοποίηση ΟΕΚΟ-ΤΕX® για τη μη ύπαρξη επιβλαβών ή τοξικών ουσιών και είναι κατάλληλα ακόμα και για βρέφη.

Με προσοχή στην κάθε λεπτομέρεια σε ότι αφορά τα υλικά που χρησιμοποιούμε καθώς και στη διαδικασία παραγωγής, σας προσφέρουμε μοναδικά, επώνυμα προϊόντα κατά παραγγελία. Φορέστε ένα προϊόν fashionprint και νιώστε τη διαφορά.